19 de gener 2007

CURRY QUE TE PILLU

Uns amics m'han convidat a dinar demà, i sembla que faran un "platillo" al curry. Algú em pot dir quin vi puc portar per fer el "maridatge"? (Ens hem tornat així de sòfis... )
Es gratificarà amb una nova entrada al blog. Gràcies.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

No entenc gaire de vins, ni tampoc et sabria dir algun nom... però sí que et puc dir, que sobretot sigui un bon tinto, que lliga més!

Senyor Giménez ha dit...

Marina is the number one.
El vi negre no falla mai.

L'huracà pensador ha dit...

D'acord, un vi negre és un bon comodí. Pero com que veig que no en teniu ni idea, m'he documentat i m'han recomanat un Chardonnay. La veritat és que hi ha encaixat prou bé; us el recomano. Però sobretot, més important que el vi és la companyia i la d'aquest dinar ha estat la més deliciosa. Brindo pels meus hostes d'avui. Salut, amics!

Senyor Giménez ha dit...

Li canvio tres ampolles de Chardonnay per una copa de vi negre. Encara surto guanyant...

Esmore ha dit...

eu provat amb una mica de orins de mariner a la deriva... diuen que salva vides.