26 de gener 2007

Prediccions


De vegades a la feina hi ha qui diu: "durant una setmana hauríem de fer intercanvis entre departaments, que uns estiguin uns dies fent la feina dels altres. Així ens posaríem els uns a la pell dels altres i sabríem quines dificultats té la feina de cadascú". Deixant de banda el que en penso de la proposta (no acaba de fer-me al pes, la veritat), i després d'aquesta setmana en què ens havien dit que nevaria de tal manera a la costa catalana que per esquiar no caldria ni pujar al Pirineu , vull fer una proposta al món. Durant una setmana fem un intercanvi: posem tarotistes i bruixots com la pitonisa Lola, Paco Porras o Aramis Fuster a fer la predicció meteològica de la tele. Durant aquest mateix temps els meteoròlegs de la tele com en Tomàs Molina, el Paco Montesdeoca o l'Alfred Rodríguez Picó, ocuparien el lloc dels "endevinadors" a les seves línies 806.

Al final de la setmana compararíem si per una banda i per l'altra han mantingut el seu nivell habitual d'encert. Ja us puc avançar que, com mínim, la pitonisa Lola no tindria problemes en mantenir el percentatge d'encerts d'en Tomàs Molina.

PD: Ups, espero que ningú em posi "doh velah negrah".

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Secundo la proposta. I que la Melero faci un dia de... bueno, que m'agradaria veure la Julia Taylor presentant Els Matins.

Anònim ha dit...

Crec que l'experiment funcionaria i tot!!
Segur que la pitonisa lola encertaria més,la previsió meteorológica, que no pas en molina, el picó...

Senyor Giménez ha dit...

Doc, en Cuní infartaria.

Unknown ha dit...

Millor m'ho poses.