17 de gener 2007

SEGUR (... no?)

Segur que els hi suen les mans. Segur que es malfien l'un de l'altre. Segur que en Mariano no va voler tastar el cafè de La Moncloa. Segur que en Zapatero desitjava que en Mariano es prengués el cafè per si el laxava. Segur que no es posaran mai d'acord en res transcendent. Segur que els agrada la seva foto del cartell electoral. Segur que no estan del tot segurs d'estar segurs. Segur que, malgrat tot, els excita el poder. Segur que a casa no decideixen ni el color de la moqueta. Segur que al currículum hi tenen algun mèrit més que "ser espanyols i majors d'edat". Segur que els seus companys de promoció els truquen de tant en tant per demanar "favorcillos". Segur que sempre disposen d'un Pla B per si van mal dades. Segur que tenen algun compte corrent que no va al seu nom. (...)
I el realment greu: segur que, només un d'ells, pot ser el "presi" de l'Estat. Espero que no sigui el pitjor dels dos...

7 comentaris:

Senyor Giménez ha dit...

I passant a l'àmbit català, segur que el pitjor que es pot dir de José Montilla no és que parli malament el català, però sembla ser que els altres no donen joc per fer-ne gags a la tele, a la ràdio ni als diaris.
Però temps al temps, espero.

Anònim ha dit...

Jo he sentit veus que diuen que en la seva etapa municipal el Montilla era un corrupte. Investigueu-ho!

Senyor Giménez ha dit...

Oh, corrupció, quina pocasoltada. Si aprén a pronunciar vocals neutres i a diferenciar entre la S sorda i la S sonora Catalunya li perdonarà el que faci falta perdonar-li.

Unknown ha dit...

Corrupció i Política són dos mots que van de la mà, com Impresentable i Acebes.

El problema és: per què han de fer veure que es tracten si no es poden ni veure?

Anònim ha dit...

Algú en sap alguna cosa de interpretar l'expressió corporal?
Què deuen voler dir aquestes mirades de reüll que fan tots dos? Que se'n malfien únicament? Un expert segur que interpretaria molts més detalls... algun expert a la sala?
I l'encaixada de mans? No veieu com el de la dreta li té enganxat fins a la màniga de la camisa?
Us heu fixat que el de l'esquerra ensenya lleugerament les dents i el de la dreta gens?

Senyor Giménez ha dit...

Això de la màniga té una interpretació clara: en Rajoy és dels que li dones la mà i t'agafa tot el braç.
I tenint en compte que per dir-se el que s'han de dir en tenen prou amb cinc minuts, què fan la resta del temps de la reunió. De què parlen? O no parlen? Juguen a la Wii, a la Play o a la XBox? Miren el programa de l'Ana Rosa? Intercanvien les seves descàrregues d'Emule? Si us plau, necessitem un micròfon i una càmera en aquella sala!!!!!

Unknown ha dit...

Estaria d'allò més bé veure'ls parlan t de Perdidos.

-Oye, Mariano, la Kate esta està como un queso, eh...

-Puesh anda que el Shawyer!