22 de gener 2007

A buenas horas...


"Un jubilat de Girona, de 81 anys d'edat, va morir el passat 13 de gener a Múrcia, hores després d'assabentar-se que havia guanyat un milió d'euros a la Loteria. L'home era al Puerto de Mazarrón de viatge amb la seva companya i un grup de jubilats gironins, quan va decidir comprar tota una sèrie del número 9.399 que va sortir premiat. Hores de després de saber la notícia, l'home va perdre la vida com a conseqüència, molt probablement, d'un problema cardíac. El veí del barri de Germans Sàbat de la capital gironina va tenir temps d'anunciar que repartiria el premi entre els seus fills." (font: lamalla.net)

A veure, això és el que diuen els fills del finat. Es rumoreja que la model cubana de 19 anys amb la que estava a punt de casar-se (fotografia) va escampant que els fills no en veuran ni un ral...

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs jo crec que s'ho ha de quedar tot la noia. Ella no podia saber que li tocaria la loteria, per tant, és evident que se l'estimava de debò. Es veu que les cubanes hi creuen de debò en això de l'amor és cec, l'amor no té fronteres i sobretot l'amor no té edat!

Anònim ha dit...

blablabla! Vosté fa honor al seu pseudònim. Mira que creure que l'amor de les cubanes és cec...

Senyor Giménez ha dit...

Cada cop que entro al blog m'adono de la gran tria que he fet amb la foto que il·lustra aquesta entrada. Quin bé de Déu!!!!!

Unknown ha dit...

Sóc incapaç de llegir l'article!

Questionaire ha dit...

Està sana, la moça...

L'huracà pensador ha dit...

Perquè s'abraça a una pedra?

Unknown ha dit...

No és una pedra, és el mànec de Lexington Steele.