07 de gener 2007

Perquè?


He estat seguint el partit del Barça a través de MARCA.COM i he vist com, a través dels missatgets que apareixien a una banda de la pantalla, culés i merengues no deixaven d'hostigar-se continuament amb frases de l'estil: "merengues, cabrones, os vamos a meter cinco cuando vengais a Barcelona".
Em vesteixo de Questionaire durant uns instants i em faig algunes preguntes: perquè ens diverteix tant tocar-nos els nassos els uns als altres? Les amebes ho fan? I les rates? I els micos? Serà una qüestió evolutiva? Ens fa més forts o potser ens porta a l'autodestrucció com a especie?

No sé del tot si realment vull respostes.

4 comentaris:

Esmore ha dit...

no tans sols les ameves es molesten les unes a les altres.... sino que simultaneament es caguen en tots els seus morts.... més d'un billió.

Unknown ha dit...

Per sort, les amebes són supportes dels clubs de futbol de Qatar, com tothom sap.

L'huracà pensador ha dit...

Tot i que humans, els mascles de la nostra espècie no hem deixat de ser bèsties territorials. Sempre tendim a asseyalar algú com a "l'altre", veient en ell aquell que ens pot arrebassar un troç de carn o que acabarà copulant amb les femelles del grup si no fem prou el fatxenda. En aquest context, tot atac és una defensa, no?

Senyor Giménez ha dit...

Perquè sempre acabem parlant de sexe?