26 de febrer 2007

TV QUE MATA



Un home mort fa un any, continúa al davant d'un televisor en funcionament.
Aquesta escena pròpia d'una d'un film de terror de sèrie B, és el que van descobrir fa pocs dies en un apartament d'un suburbi de Nova York.
Per
poder reparar els desaigües de l'edifici, uns obrers van entrar per la força al seu domicili, ajudats pels bombers. Allà immòbil, restava el cos una mica eixut, però quasi intacte del senyor Vincenzo Ricardo, de 70 anys, que jeia apoltronat al seu sofà; sembla que havia palmat de causes naturals feia un any, aproximadament, tot veient la tele.
Imaginem que ara, el televisor haurà de passar a disposició judicial com a principal sospitós de la mort de l'avi. El que no ha transcendit és la marca d'aquest aparell que ha aguantat tantes hores abocant imatges sense rebentar, i m'interessaria molt. Haig de comprar un televisor nou i m'aniria bé conèixer el fabricant. Si algú m'en pot donar referències...

7 comentaris:

Senyor Giménez ha dit...

Ha donat vostè en la clau de la qüestió. Aquí la notícia és la bona qualitat de la tele, no que un mort miri la tele. No és el primer. Hi ha milions de cadàvers en mort cerebral que miren la tele cada dia, l'única diferència amb en Vincenzo és que aquests, de tant en tant, s'aixequen a canviar l'aigua a les olives.

Esmore ha dit...

¿un home fa un any que es mort i no li han tallat la llum? ostia puta, aixo si que es una bona noticia. ara mateix vaig a fer-me el mort per no pagar les factures.

Senyor Giménez ha dit...

És el gran avantatge de la domiciliació bancària, no cal estar viu per seguir pagant.

Unknown ha dit...

No es un buen momento para morirse, Barça-Madrid solo en La Sexta.

Senyor Giménez ha dit...

Aquest slogan /perdó, claim) és veritat?

Senyor Giménez ha dit...

I l'slogan va amb una foto de De Juana Chaos?

Unknown ha dit...

Seria boníssim!