26 de febrer 2007

Moral o inmoral?

Coneixen la polèmica generada per aquest anunci? L'Observatorio de la Imagen del Instituto Español de la Mujer l'acusa d'incitar a la violència contra les dones. Dolce & Gabban acusen els espanyols de "retrassats" i puritans. Al final, l'anunci es retira (només a Espanya)... Vostès, què en pensen? Violència de gènere? Erotisme? Circ gai? Masoquisme?....

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Tonterida.

L'huracà pensador ha dit...

Si jo fós dona, m'emprenyaria que l'Instituto Español de la Mujer dediqui tant soroll a un anunci -més o menys encertat- mentre hi ha tants problemes discriminatoris concrets a resoldre. La publicitat -és evident- està plagada de sexisme per totes bandes...

Senyor Giménez ha dit...

El problema és perquè no s'aprofita això per fer patent la imatge que de l'home i la dona ens transmet la publicitat, etc. Bé d'això ja n'he parlat molt en els últims dies a Tot esperant... i altres blogs (i no em vull repetir).

Esmore ha dit...

a mi la penya Dolce Gabana em sembla - i ho dic molt en serio- una pandilla de fills de puta. no per l'anunci en concret, que sincerament em sembla dirigit a un public homo--sapiens, sino perque una botiga que possi una samarreta blanca a 300 eurus nomes pot atreure dues clases de public:
a) els 15 primers de la revista Forbes.
b) els 15 fills de puta mes grans de la historia.

siguem clars d'una vegada per totes, i ara no em digueu que tothom es lliure de gastar la seva pasta amb el que vulgui.

Senyor Giménez ha dit...

Tothom és lliure de gastar la seva pasta com vulgui. Però això sí, cal ser molt fill de puta per vendre una samarreta blanca per 300 euros i molt capullo per comprar-la.