06 de març 2007

EL VALOR DELS CLASSICS.



Estimat senyor Montilla
Seré breu perque tinc feina. Aquesta setmana els trens han funcionat malament, el mòbil ha pujat de tarifes, no he fornicat (no problem) i els fanàtics del futbol blaugrana m'han taladrat l'orella. Ha sigut una setmana durísima per això li agraeixo que hagi desclassificat per fi els documents secrets de la Generalitat que fan referència als volums secrets del famós heroi català TEO. Fins ara TEO només anava al zoo, pero ara per fi tenim els altres volums que van ser sustrets i arxivats injustament a la guerra del perejil. Així senyor Montilla, agraeixo tenir entre les meves mans la trilogia Teo baixa al Raval, compost per "Teo pilla un cego de collons", "Teo passa farlopa" o "Teo fa de Xapero pels moros" i amb certa emoció he començat a llegir l'ultima gran obra "Teo li pilla un chungo al talego", una obra mestre de les lletres catalanes. En fi, aconsello per una major compresió de l'obra, començar per "Teo va tot pixat" i "Teo s'ha quedat penjat de tripi". Bon apetit.

10 comentaris:

Senyor Giménez ha dit...

Personalment, crec que la sèrie va perdre molt un cop Teo decidia rehabilitar-se. Títols com "Teo ingressa a Proyecto Hombre" o "Teo es fa Legionario de Cristo" són signes de clara decadència del personatge.
Per sort, he sentit a dir que el pròxim llibre es dirà "Teo, l'amic de la quitxalla" i que tindrà com a escenari principal els salons privats del Pub Arny.
Esperem que així la cosa millori.

Anònim ha dit...

Teo y Cayetana.

Esmore ha dit...

us eu comprat "Teo prova l'anal" i "Teo visita la casa de Policarpio Diaz"

L'huracà pensador ha dit...

Jo he començat a llegir la nova nissaga hardcore de'n teo en espanyol, amb títols com: "Teo Frezco mi sexo", "Teo Pones a mis proposiciones", "Teo bligo a un encuentro sexual", "Teo bedezco si me repasas los bajos"...

Unknown ha dit...

Lamento oferir-vos aquest estremidor document gràfic, que data del desembre, on es veu la penosa situació en què es troba en Teo.

Esmore ha dit...

estimat Moriarty, m'he quedat clavat en veure la imatge. crec que la foto es de la epoca "Teo no pilla vena", "Teo per 2 eurus te la chupa" o "les aventures de Teo a Can Tunis"

mrpage ha dit...

"Teo s'enamora d'Erika Ortiz" el van retirar del mercat, algú sap perque?

Senyor Giménez ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Sou tots una colla d'hipòcrites desagraïts! Amb les estones que us va fer passar i així ho recompenseu! Cria cuervos i te sacarán los ojos!!
Em consta que alguns de vosaltres ja n'heu comprat o en comprareu pels vostres fill/es! Així que feu el favor de no ser tan hipòcrites!! O és que us estimeu més els teletubbies?
Que fàcil que és denigrar la imatge d'un nen petit dibuixat, eh? Us inspireu en les vostres frustrades vides o què?
Que reneguéssiu del Teo quan el llegia la vostra germana petita perquè us havíeu de fer els grans, vale, però a la vostra edat...? Quina mena de traumes infantils arrossegueu?
Aneu amb compte, no sigui que us trobeu en Teo de nit amb la seva colla de col•legues caps rapats...

Esmore ha dit...

us falta "Teo allarge your penis" i "Teo menja calça"