15 de març 2007

L’ull de l’huracà: l’assot dels mediocres i dels fills de puta

AVÍS INICIAL: si no entens de què va aquest missatge és que no va adreçat a tu.


Sembla que es confirma: l’Ull de l’Huracà és el dimoni, el “putu” anticrist.

Estem agafant mala fama perquè posem nerviosos els mediocres, posem nerviosos aquells que en comptes d’estar preocupats per tirar endavant les coses amb il·lusió, professionalitat i amb respecte per la feina dels altres només es preocupen per mantenir les seves parcel·les de poder ben acotades i protegides de qualsevol influència externa, només es preocupen de quedar bé davant dels superiors i mantenir el seu culet de mico lliure de cap perill.

Els mediocres que ens envolten no volen aire fresc, prefereixen respirar la pudor de les seves pròpies flatulències. I, vés que et diré, molt millor, perquè tard o d’hora s’enverinaran amb la seva pròpia merda i moriran d’una manera lenta i dolorosa.

Sembla que ara és el temps dels espietes, dels llepaculs i dels xupapolles, però com diu un gran amic: al final, la veritat, sempre triomfa.

Jo abans em resistia a creure’l, però ara hi tinc fe. Perquè només creiem en allò en què necessitem creure, i ara vull creure en això: no podran amb nosaltres.

Mediocres del món, prepareu-vos. Ja tenim el forat del cul massa donat de sí com perquè ens feu mal. L’haureu de tenir molt grossa per aconseguir que ens caigui una sola llàgrima abans que ens donem la volta i us fulminem amb la mirada.

ARA, ANEM A PER VOSALTRES.

L’esperit de l’Huracà no morirà mai!

No digueu que no estàveu avisats.


8 comentaris:

Unknown ha dit...

Sigui qui siguin...


FILLS DE PUTAAAAA!

mrpage ha dit...

Caram... mama por.

Anònim ha dit...

Sí senyor!!!
Quina demostració de força interior, de pell a prova de míssils i sobretot de forat excessivament dilatat...
M'uneixo al resorgiment de la fe en l'Huracà ni que sigui per tocar els collons als que els agrada veure'ns com uns simples xixtarel·los a qui donar ordres, que preferirien que tinguessim les neurones adormides ja que ells no en tenen i que es pensen que estem a la seva disposició per parar els cops i anar-se col·locant medalletes de pa sucat amb oli!!!

Anònim ha dit...

Jo, tot i ser un estudiant mediocre, escupo a la cara dels mediocres. Malparits, "mai mos fareu mediocres cutrosos", fatigosos!

Senyor Giménez ha dit...

L'autèntica mediocritat no té a veure amb les notes.

Questionaire ha dit...

Si noteu el forat massa donat, mengeu-vos els cigrons cosits.

Pansete ha dit...

La mediocritat és la plaga més devastadora del nostre temps. Després de la societat líquida, l'amor líquid, la por líquida i l'aigua líquida, ara li toca el torn a la mediocritat líquida. Líquida i enganxosa.
Sí: els molts emperadors que ens volen sotmetre estan nus i, a més, la tenen petita. Així doncs, mort als mediocres i als fills de la gran puta.

L'huracà pensador ha dit...

N'hi ha que no poden suportar que d'altres es diverteixin a la feina i a sobre treballin bé.

A la foguera tots els autocastrats mentals!!!!