20 de juliol 2007

Voldria haver inventat el Velcro!


En aquesta vida s'ha de ser observador, tenaç i força desinhibit, si es vol arribar lluny! Qualitats que debia tenir l'enginyer suís George de Mestral, un senyor amb un gos que havia de treure a passejar de tant en tant, com és corrent. El quisso tornava de fer les seves miccions canines amb tot de llavors de card alpí enganxades al pelatge, mentre que al senyor enginyer se li arrapàven als mitjons i a la vora del pantaló.
Tornar d'una excursió amb tot de llavors peludes enganxades a la roba ens ha passat a tots els que tenim un passat (i present) "kumba". Però només a un refotut enginyer suís capquadrat torracollons, li podia haver donat la idea de l'omnipresent "Velcro"!
Així és com va néixer un dels invents més ridículs i lucratius de la història.
A més, aquest home els debia tenir molt ben posats com per convèncer algún tècnic de fabricar-lo industrialment; si algú m'ho hagués proposat a mi, m'hauria pixat de riure. Està clar que no tinc prou visió de futur...

Un invent tan "tonto" dóna molt de joc.

4 comentaris:

mrpage ha dit...

Encara fan bambes per adult amb velcro?

Questionaire ha dit...

El senyro aquest que parla amb el (jove) Letterman sembla l'agent MAxwell de "El gran héroe americano".

Questionaire ha dit...

Per cert, aquest dijous a primera hora del matí passaré per la seva empresa, amics blablabla i Esmore. Faran el favor d'identificar-se? Molt agraït.

Anònim ha dit...

Ive read this topic for some blogs. But I think this is more informative.